jueves, 15 de julio de 2010

Avui per tu, Javi


Li dediquem aquestes frases al nostre company i amic Jordi, Javi pels colegues. Tot començava un matí de dilluns quan ens dirigíem a dues muntanyes per prendre les dades necesàries, el Pachagron i Lourdes.




Al Pachagron ja començava a veure-ho fotut


Per desgràcia, i un fet que havíem obviat tots tres, en aquesta regió fa fred, plou i no surt el sol a no ser que et llevis a les 6 del matí. Nosaltres com que veníem a l'Ecuador vam venir ben equipats de pantalons curts, xancletes i samarretes sense mànigues. Per sort alguna cosa d'hivern tenim, i és de lo poc que hem fet gala fins al dia d'avui.


Després de l'ascens al Pachagron, li direm ascens per semblar més esportistes i muntanyistes, ja que el carro arribava fins a la cima, vam dirigir-nos cap a Lourdes. Aquí sí va tocar pujar caminant, res dramàtic, però sí algo complicat i cansat. Aquí ja es van començar a notar els primers símptomes de flaquesa del Javi, doncs cada 50 metres havia de fer una parada técnica per agafar aire.
Un cop a dalt, 5 minuts per agafar aire, i no només ell. Vam prendre unes dades i una foto per la posteritat.






A tots ens és familiar que a França hi ha la virgen de Lourdes que diuen fa miracles. Doncs aquí a Ecuador en tenen una semblant. L'home que vetllava pel bon estat de la verge ens va explicar que diuen que fa 100 anys es va apareixer en el mateix lloc on avui trobem l'estatua i mil flors i esqueles. El seu argument principal era que ell en tenia 70 i que no era viu quan aquesta va fer acte de presència, explicació científica.

Lourdes, la virgen


Doncs no sabem si el bó del Javi, cansat d'aguantar-nos , va demanar una grip per uns quans dies i així perdre de vista al galeries Iban i al pesat d'en Barrulas, però porta tres dies al llit, i se'l veu fotut, però res que el gordito no pugui superar.

Estem plantejant tornar a visitar la verge perquè es posi bó, però esperem a que la natura segueixi el seu transcurs i se li passi des del sofà de casa,

bona nit, salut i oju peligru amb la Lourdes!!!


5 comentarios:

  1. Home, ja comencem amb les baixes... Aquest any estas agafant el paper d'experimentat fins i tot en això Barru!!! Sembla mentida però ja he vist algun altre cas de conversió en super-heroi després del primer viatge amb AUCOOP, vease Aleix Garcia!!! Doncs això continua amb aquesta bona salut i records a tothom!

    ResponderEliminar
  2. ¿Como se vio el tema final del mundial en Ecuador y en Cochabamba?

    ResponderEliminar
  3. si q stamos mal javi... ya veremos como estoy yo cuando hagamos el camino inca..!! recuperate pronto!

    ResponderEliminar
  4. Juer Barrulas, un griposo y un cojo... vaya compañías nen! jejeje. Bueno tu, ànims a tots i que es millori ràpid en Javi!

    Irris! Sembla mentida però aquest any el emu sistema digestiu està a prova de bombes! Tots acabem aprenent coses any rere any!

    ResponderEliminar
  5. para los que te conocemos Javi sabemos que esto sólo es un puro trámite sin importancia. Yo me preocuparía más del horario que te ha quedado xD

    ResponderEliminar