lunes, 5 de julio de 2010

A currar-la!!

Des de l'habitació de la caseta que ens acull aquests dies podem dir que avui ha estat un dia de feina i burocràcia de veritat. A les 9 del matí enfilàvem cap a la uni on ens esperava el rector de

la Universidad Estatal de Bolivar, el senyor Diómedes. Mentre rebíem les salutacions del rector i la resta d'altes esferes de la uni, imaginàvem a la Sayrol (directora de la nostra escola per qui no ho sàpiga) i la resta de professors tractant-nos com a gent important i se'ns escava el riure.



En poc més de dues hores ens havien omplert l'agenda de les properes dues setmanes; muntar algunes antenes, participar en un cicle de conferències, i fer l'estudi de terreny que hem vingut a fer.

La plaça de la uni, presidida pel gran Bolívar

A la tarda i amb l'estómac ple després d'haver menjat coses típiques de la regió, evidentment acompanyades de la ració d'arròs diària, hem enfilat cap a la sala que ens han habilitat per treballar. Hem de dir que ens estan tractant molt bé. Realment és d'aplaudir el tracte que rebem quan ens desplacem a països com aquests, algo del que molts hauríem d'aprendre.

si es que som uns currelas

Bé, fins aquí. Acaben d'arribar les nostres veïnes infermeres de Palma de Mallorca a fer la cerveceta abans de fer el sopar.

Passeu-ho bé i disfruteu, una abraçada.

3 comentarios:

  1. Ole ole!

    Jo estic a 5 hores de pillar el vol! Quines ganes tinc d'arribar allà i començar a fer bona feina! A veure si tinc internete per allà i puc fer posts, de totes maneres, m'emporto una llibreta per seguir les teves passes analògiques per si de cas... jejeje.

    Vagi bé!

    ResponderEliminar
  2. Ja es veu a la vostra cara lo que esteu currant, us cauen les gotes de pensament.
    Espero que el proper post contingui almenys una foto d'aquestes mallorquines.

    ResponderEliminar
  3. Jo penso con LoPau!!Esteu posant per la foto..segur que os vaua anar a fer chelas!!!Animss amb el projecte!!quina enveja...

    ResponderEliminar