jueves, 1 de julio de 2010

Tú a Ecuador y yo a Bolívia...


Hola Pac@s!

Comencem un nou estiu de viatges i amb ell renovem blog. Sembla mentida però ja fa un any des que vam obrir l'altre blog amb les seves colombinhas i pinchades...

Aquest any, el Barrulas i jo marxem cadascú per una banda i per demostrar que distància i separació no han d'anar lligats, hem decidit fer un blog conjunt on us fotrem xapes semi-inconnexes d'allò que ens vagi passant on siguem.

Per a que veieu que la cosa no comença malament... aquí teniu una prova fefaent de l'expectació que està creant aquest blog en el món cinematogràfic... Hem sigut inspiració d'un dels remakes més esperats per la societat, sinó, jutgeu vosaltres mateixos...

 Tú a Ecuador y yo a Bolívia

L'oferta era temptadora però sent fidels als nostres ideals l'hem rebutjada! Demà mateix marxa el Barrulas i en 5 dies ho faré jo... no sabem com tindrem el tema internet per allà on siguem, però us convidem a que us aneu passant pel blog i si ens deixeu algun comentari millor!

Doncs res més, us deixo amb una de les últimes fotos de l'estiu passat... Segur que abans de que ens adonem tornem a estar gaudint junts d'una birreta a qualsevol platja aleatòria!


3 comentarios:

  1. Quina gran pel·lícula, enorme el cartell, enorme! xD

    ResponderEliminar
  2. No sé porqué, pero me huelo que este blog va a dar mucho juego! Gran idea, chicos!
    Bon voyage, aunque por lo que leo en el blog, de momento van bastantes trabas por el camino... bueno, sois kumbas, ese rollo a vosotros os mola..! ;)
    Besito desde tierras asfaltadas!
    VIVI

    ResponderEliminar