sábado, 10 de julio de 2010

Per sobre els núvols

Que bé que ja estiguis aquí heavy, ja començava a estar preocupat. Veig que també les vas passar canutes per arribar a destí, però bé, lo importante es llegar.

La visita a Chillanes dels últims dos dies ens ha portat bons moments i sorpreses. Veníem de fer de mà d'obra en el projecte de dos xurris que necessitaven a tius forts i fibrats com nosaltres, jajaja.









Al arribar a Chillanes vam trobar un poblet petit, de cases peculiars i petites, on la gent gaudeix el seu dia a dia trobant-se a la plaça del poble després de treballar o estudiar i practicar una mica d'esport.







Nosaltres, després d'observar com jugaven a voley, ens vam apuntar a fer un partidet de futbol amb ells. Casi guanyem, però jugar a 3000 metres d'alçada és un condicionant bastant important.





Al dia següent vam acostar-nos a Achin, una comunitat a la que pretenem portar-li Internet a les escoles. Pot ser que sigui el primer cop que caminem per sobre dels núvols, una foto realment espectacular.



Després de jugar una estona amb els nens, 16 persones en un mateix columpi, vam anar a parlar amb els pares de família per explicar-lis de que tracta el projecte i demanar la seva col·laboració. Una visita molt productiva i gratificant.





Abans de tornar cap a casa quedava pujar al Cuchicagua per prendre les coordenades GPS.


Res més família, marxem que avui ens han convidat a una festa, que comença a les 4 del migdia, i hem d'anar a comprar quatre coses per sopar,

fins aviat,



1 comentario:

  1. Olé quines vistes titu! Me n'alegro que el projecte vagi guay i que les festes vagin millor! En breu faré un post posant al dia com va la feina!

    ResponderEliminar